dilluns, 29 d’agost del 2011

Aquesta és la darrera entrada del blog que explica part de la feina feta en el Camp de Treball que Agermanament ha fet aquest estiu al Camerun amb un grup de noies i nois. 
Gràcies a totes les persones que ens han anat seguint. Us animem a que hi torneu a donar un cop d'ull ja que l'hem actualitzat amb més fotografies.
Si sou nous al blog us encoratgem a llegir-lo començant per les entrades més antigues utilitzant l'arxiu que trobareu a la part esquerra.
Els resultats de les enquestes realitzades en aquesta estada i que apareixen a les entrades del blog encara són parcials. A la web d'Agermanament en trobareu més endavant nova informació.
Víctor, Enric, Maria, Albert, Erol i Ariadna, gràcies per la feina que heu fet i per tots els moments compartits!
Poseu-vos en contacte amb nosaltres per mail si esteu interessats en el proper Camp de Treball o deixeu aquí els vostres comentaris.

diumenge, 28 d’agost del 2011

Per iniciativa de la Maria -del grup de joves participants al Camp de Treball- avui diumenge hem estat a la Fira d'artesania de Castellterçol, hi hem portat els estoigs, necessers, bosses, carteres i manyoples de l'escola IMSHA de nens i nenes sords.

Demà al matí tornen els dos companys d'Agermanament, el Jaume i l'Antoni, que van marxar el dia 15 de juliol amb el grup del Camp de Treball i s'havien quedat per acabar de visitar projectes i treballar amb la contrapart camerunesa ASAFRO. El divendres passat va tornar també el Joan que s'havia reunit amb ells dues setmanes abans.