dilluns, 29 d’agost del 2011

Aquesta és la darrera entrada del blog que explica part de la feina feta en el Camp de Treball que Agermanament ha fet aquest estiu al Camerun amb un grup de noies i nois. 
Gràcies a totes les persones que ens han anat seguint. Us animem a que hi torneu a donar un cop d'ull ja que l'hem actualitzat amb més fotografies.
Si sou nous al blog us encoratgem a llegir-lo començant per les entrades més antigues utilitzant l'arxiu que trobareu a la part esquerra.
Els resultats de les enquestes realitzades en aquesta estada i que apareixen a les entrades del blog encara són parcials. A la web d'Agermanament en trobareu més endavant nova informació.
Víctor, Enric, Maria, Albert, Erol i Ariadna, gràcies per la feina que heu fet i per tots els moments compartits!
Poseu-vos en contacte amb nosaltres per mail si esteu interessats en el proper Camp de Treball o deixeu aquí els vostres comentaris.

1 comentari:

  1. Un cop passats uns dies des del final de viatge i represa l'activitat habitual, una de les coses que valoro com a més positiva del camp de treball ha estat el contacte amb els "planteurs" i les seves families. A través de la visita a les plantacions i les enquestes, ens han explicat moltes coses i ens han obert les portes de les seves cases.
    Gràcies també a tots ells.

    Anna Torramilans, participant del viatge del camp de treball.

    ResponElimina

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA