dimarts, 19 de juliol del 2011

Sortim de matí i ens organitzem en 6 parelles. Cadascuna va acompanyada per un delegat de GIC i el planteur (camperol) que anem a visitar, encara que sempre s’hi afegeix més gent. Cada grup farà l’enquesta on es valora l’accés, l’estat de la plantació, els cultius adicionals que s’hi fan i el recompte de palmeres, a més de qüestions relacionades amb la producció i destí de l’oli si ja estan en producció. Seguidament i ja a la casa del planteur fem l’enquesta que recull la informació sobre la situació familiar: composició, estudis, condicions de la vivenda, propietats, sanitat, aigua.
Per acabar els hi deixem un qüestionari anònim obert que entregaran el dia de l’assemblea per valorar deficiències i punts forts del funcionament de les GIC, així com per fer propostes de millora i suggeriments. Ha estat una feina dura però principalment un gran impacte amb quantitat d’estímuls a processar, especialment pels que són al Camerun per primera vegada. Ens retrobem tots cap a les quatre de la tarda, descansem i juntament amb el coordinardor d’ASAFRO i el delegat de la unió fem una primera valoració i ens comuniquen el programa pel dia següent. Ànims, ens esperen tres dies com aquest!!

6 comentaris:

 1. ramon.torramilans.roca@gmail.com25 de juliol del 2011, a les 12:59

  S'agraeix l'esforç que representa aquesta comunicacikó després de tots i cada dia d'estar enfeinats en una i altra cosa. Gràcies i records per a tots.

  ResponElimina
 2. Deu n'hi do la feina que esteu fent!. Només de llegir-ho ja estic cansat. Espero trovar-vos l'últim dia de la vostra estança abans de que torneu cap a Barcelona. Fins aleshores bona feina i bona estada (ah, i deixeu una mica de temps per a descansar, que també fa falta!)

  ResponElimina
 3. Hem pogut viatjar amb vosaltres gràcies al vostre relat, apa força i molts petons des del Terrapico
  Elisenda, Mireia, Laia i criatures.

  ResponElimina
 4. Avui dia 28 és el sant del Víctor. No sé si aquí ho celebrareu però moltes felicitats de part de la nostra família i de la Mercè. Hem estat intentant parlar amb ell però és impossible. Feu-li una forta abraçada.
  Joana

  ResponElimina
 5. Aquest és un missatge per la Montserrat Torramilans. L'he enviat un correu relacionat amb un problema de la seva comissió de serveis al Costa i Llobera.
  Enhorabona per tota la feina que feu!

  ResponElimina
 6. Gràcies per tots els vostres comentaris! Ens fa molta il·lusió saber que esteu pendents de la nostra feina.

  Aquí:

  L'Enric té 50 picades a cada cama (sense exagerar, que les hem comptat amb paperets). L'Albert ja s'ha recuperat i està en plena forma. El Toni té les mans inflades com el ninot de Michelin. L'Ariadna i l'Erol, que acaben d'arribar de comptar palmeres juntament amb el Jaume, van ballar ahir a la nit davant de tot Bot-Makak. La resta seguim comptant palmeres sense treva tot i les dificultats del terreny.

  Malgrat tot, ens ho estem passant molt bé i aquesta està sent una experiència inoblidable!

  ResponElimina

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA