dilluns, 18 de juliol del 2011


Marxem cap a Nyanon (Logbicoy) amb dues parades.  La primera a Bot-Makak per deixar part de l’equipatge i visitar el Foyer (un centre social on s’hi duen a terme diverses activitats, entre elles el projecte «a mà » – quan ens hi instal·lem us en donarem detalls. De moment aquí treniu una mostra de l'exposició dels treballs que s'hi fan:

A migdia fem la segona parada a Bobog. Ens hi espera un rector amic d’en Jaume que ens porta dalt d’un turó on hi estan construint una petita església. Realment el lloc triat és magnífic, amb totes les vistes sobre la selva.  Després de dinar plegats les dones del poble ens han ofert cants i danses bassà.

Seguim la ruta aturant-nos al riu Sanaga, un dels més cabalosos del Camerun. Ja en una pujada del tram final, enfilant cap a Nyamamblanc, la furgoneta entra en un gran clot de la cuneta, plena de fang, d’on és impossible sortir pel que anem a reclutar gent al village més proper i entre unes quinze persones l’aixequen a pols i marxem.

Arribem al nostre destí, la casa del Dr. Xavier Planell que actualment està a Barcelona, amb dues hores de retard i ens hi esperen l’encarregat de la UNIÓ de GICS i alguns delegats per fer una reunió on ens expliquen com han organitzat la feina que comencem l’endemà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA