dijous, 11 d’agost del 2011

UNA RECEPTA: BECHAMEL AU POULET

Ingredients per a 4 persones
Pollastre……… 1
All………………… 6 grans d’all
Ceba…………….1
Api………………1
Porro…………..1
Pebre blanc… 1 cullerada de cafè
Mantega…. 2 cullerades de sopa
Farina……. 3 cullerades de sopa
Sal
Oli
Llet………. 1L

Procediment:
Fer coure el pollastre dins d’una cassola amb all, ceba, api, porro, pebre blanc i sal durant 10 minuts a foc viu sense aigua ni oli.
Treure el pollastre i fregir-lo en un altre recipient.
En un cassola posar la mantega i deixar-la fondre, afegir la farina i remenar de 5 a 10 minuts i anar incorporant la llet a la barreja.
Remenar bé per eliminar els grumolls (si queda massa espès afegir-hi aigua o vi).
Barrejar la beixamel amb el suc amb el que hem cuit el pollastre i deixar-lo coure de 5 a 10 minuts.
Finalment afegir el pollastre i deixar-lo 10 minuts més.
Com a acompanyament podem servir-lo amb arròs blanc i vi blanc.

1 comentari:

  1. Víctor Cabré: Sort que la vau poder aconseguir...!! quina delicia! es recomanable a tot bon chef!

    ResponElimina

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA