dissabte, 30 de juliol del 2011

Matí de feina al sector de Ntouleng. Una de les parelles ha fet la visita més curiosa del dia: han visitat la plantació i la casa d’un xef tradicionel. Es tracta d’autèntics reis d’antigues tribus, als quals la gent s’hi adreça dient-los sa majesté. En acabar la jornada ens ha rebut a tots a la sala de casa seva, presidida pel tron amb els bastons de comandament i collarets. Per acabar-ho d’arrodonir ha aparegut vestit de militar i s’ha assegut al tron. És polígam, té set dones i molts fills.

Avui hem acabat fent l’aperitiu i dinant dues vegades perquè al poble de Mbonga els planteurs ens han preparat peix, porc espí, nyam, macabó i plàtan fregit i, en arribar al foyer, també teníem el dinar a taula.

A la tarda hem anat a visitar un dels tres darrers pous que ha fet Agermanament i que ha entrat en funcionament fa unes hores. Estava ple de nens anant a buscar aigua i de seguida s’hi ha presentat gent de la barriada. Hem fet les fotos pertinents i hem anat a casa d’un d’ells on hem estat xerrant i prenent vi de palma.

1 comentari:

  1. rmn.torramilans.roca@gmail.com1 d’agost del 2011, a les 10:06

    Ja caldrà que en feu un bon recull de tota aquesta experiència en una edició d'Agermanament.
    Quan torneu a casa n'hi haurà per un grapat de trobades i sobretaules.

    ResponElimina

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA