divendres, 29 de juliol del 2011

Quedem per esmorzar a les 7 i aquí ho tenim fàcil perquè a un quart de set sentim les campanes de l’església que avisen per a la missa que hi ha a dos quarts. Matí de plantacions on hem prosseguit la feina de les palmeres cap al sector de Maloung.

A la tarda hem quedat amb en Michel, un dels artesans que treballa al taller del “foyer” on s’hi duu a terme el projecte “A mà - I woo”, que principalment consisteix en la formació i intercanvi amb els professors de les escoles per a potenciar l’ensenyament de les arts plàstiques. Entre les instal•lacions hi ha una àmplia sala de pintura ben moblada, que aquests dies utilitzem de menjador, el forn per coure les peces de ceràmica i el taller/sala del paper. En Michel ens ha fet una demostració de tot el procés d’elaboració del paper que comença amb el reciclatge del paper de l’escola, que amb aigua i cola el transforma en pasta de paper amb la qual es fan fulls després d’un procés que inclou el premsat. Ens ha mostrat molta il•lusió i interès per aquesta feina i d’altres que té oportunitat de fer al taller.


Després, un partit de futbol en tota regla amb l’equip oficial de Bot-Makak que ha despertat molta expectació. S’hi ha fet lliurament de dues equipacions cedides per l’empresa SEAT on hi treballa un dels nois. Un dels punts àlgids ha estat quan s’ha aturat el partit perquè ha fet aparició al camp una serp verinosa de mida considerable que han caçat i matat. El partit ha estat molt bé, amb cinc gols!

1 comentari:

  1. ooooooooh que beeee!! molt macu aixo! m'alegru que las grans empreses posin el seu gra de sorre. un peto enric que ja queda poquet,
    i una abraçada per tots.
    GAZTELUS se os echa de menos!

    ResponElimina

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA