dijous, 25 d’agost del 2011

ALGUNES RECEPTES:

Una recepeta apresa a Boumyebel: CROQUETTES



Ingredients:
  • 5 ous
  • 1/2 got de sucre
  • 3-4 cullerades soperes d'oli
  • 2 culleradetes de mantega
  • 1/2 kg de farina
  • 3 cullerades soperes d'aigua
  • Ratlladura d'una llimona
  • Vainilla en pols
  • 1/2 sobre de llevat

Elaboració:
Primer es fon la mantega i es deixa refredar, es van barrejant tots els ingredients fins a obtenir una massa compacta que no s'enganxi. Si és necessari s'afegeix més farina per obtenir la textura desitjada.
Un cop elaborada la massa, anem fent boletes amb les mans, no més grans que la mida d'un cigró, i les fregim amb oli ben calent fins que agafin una mica de color.


Una recepta de la Cristine, la nostra cuinera: BEIGNETS (BUNYOLS)

Ingredients:

  • 200 g de farina
  • 3 ous
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • Llevat
  • Aroma de pinya
  • Vainilla en pols

Elaboració:


Per a fer la pasta cal barrejar tots els ingredients. Per a fregir els bunyols es deixa anar una petita part de pasta amb el puny a la paella amb oli molt calent. Un cop fets es poden arrebossar amb sucre.