dilluns, 8 d’agost del 2011

Després de 23 nits al Camerun ha estat el primer cop que hem pogut disposar d’una dutxa i una aixeta amb aigua corrent a l’hotel on ens allotgem.  Així que hem començat l’última jornada amb forces renovades, anant a visitar el projecte del taller tèxtil d’en Richard, “SONGALA COULEURS DU CAMEROUN”, on s’hi confeccionen peces de roba fetes amb teles africanes de primera qualitat. Hi hem anant tot fent una passejada des de l’hotel ja que es troba en un cartier de Douala, enmig d’un entramat de carrerons sense asfaltar i plens de sotracs, on és difícil l’accés amb vehicle.  Ens ha tornat a cridar l’atenció el problema que hi ha amb la recollida d’escombraries, que es veuen per tot arreu.
L’edifici del taller està ben acabat i equipat però el problema principal actualment està en la venda i distribució de les peces. Enllaçant amb això, els joves del grup s’han compromès a crear una pàgina web per a fer-ne difusió. Hem passat un matí entretingut fent material audiovisual amb vídeos, fotografies i passis de models emprovant-nos les seves peces de roba.

Per altra banda, s’estan fent gestions per a intentar inserir laboralment al taller, alumnes que acabin els estudis a l’escola de sords IMSHA d’Eseka, ja que allà aprenen a confeccionar roba.
Anem cap a l’aeroport.  Uns quants marxem però en Jaume i l’Antoni es queden i al mateix temps que ens acomiaden, arriba en Joan.  Ells tres prosseguiran amb altres feines, centrades principalment en ASAFRO i la visita d’altres projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA