dijous, 4 d’agost del 2011

Avui una part del grup s’ha dedicat a l’assemblea general de Bot-Makak on hi ha hagut una assistència molt important. Com a les altres dues s’han valorat els resultats obtinguts al camp de treball i també s’ha decidit renovar els càrrecs de delegat de la unió i de la seva junta, per la ta qual cosa, han convocat una assemblea extraordinària el dia 18 d’agost.
A Bot-Makak, també s’ha fet el lliurament al president de l’AMPA de l’escola Saint Thomas d’una samarreta per a cada alumne, estampada amb dibuixos dels nens de les dues escoles. Aquestes samarretes són donatiu de l’AMPA de l’escola Pau Vila d’Esparraguerra.  Els nens d’aquesta escola ja van poder tenir la seva samarreta  a la festa de final de curs.
L’altra part del grup hem visitat l’escola de sords IMSHA a Eseka, projecte coordinat per la Natàlia Lagunas i que ja funciona des de fa molt temps. Malgrat que hi ha molt pocs alumnes a l’escola perquè la gran majoria dels nens estan  de vacances,  ha estat una visita impactant.  Els nens  ens han  lliurat tot el seu afecte i energia i hem fet la visita a les instal·lacions on hem pogut veure la nova cuina, els dormitoris, les aules i el taller de costura. En aquest taller aprenen a cosir els alumnes més grans per així poder tenir una sortida laboral quan marxin de l’escola. Hem recollit  dues  comandes fetes des de Barcelona: unes bates d’escola i un assortit de roba de casa per a poder vendre a les fires d’entitats en les que sovint participa Agermanament, la propera a Matadepera a finals d’agost.


Al vespre ens hem retrobat després d’aquest intens dia de feina i hem gaudit d’uns fideus amb verduretes i unes braves preparades pel cuiner del nostre grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA