dimecres, 27 de juliol del 2011

Reprenem la feina de visita de plantacions al sector Bot-Makak seguint la mateixa organització en sis parelles. Avui el territori és més pla i accessible, però ha estat plovisquejant tot el dia i hem quedat ben mullats.
Un dels grups ha pogut visitar un dels tres pous nous que ha fet Agermanament amb la bomba acabada de posar i a punt de ser estrenat.


Per dinar hem tingut serp que ens ha cuinat la Cristine i ens ha explicat que menjar-la augmenta la fertilitat. Hi ha qui ha dit que és com menjar pollastre amb espines.A la tarda hi ha hagut la reunió amb el president de l’associació de mares i pares de l’escola Saint Thomas d’Aquin que està agermanada amb l’escola Pau Vila d’Esparraguera. Hi haurà una propera trobada diumenge.

A la nit hem baixat al poble, on des de fa dies hi ha unes festes dels caps tradicionals o mbogbog de la zona, amb danses i música que ens ha sorprès a tots. Ens han tret a ballar i hem hagut de fer el pertinent donatiu, com és tradició aquí, posant un bitllet al cap del ballarí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA