dissabte, 23 de juliol del 2011

És el dia de l’assemblea general. L’hem fet al centre parroquial i hi han assistit 91 persones. Hi ha hagut parlaments de les autoritats, del delegat de la unió de GICS, la representant d’ASAFRO, el representant d’Agermanament i l’Ariadna, una de les joves del nostre grup que ha parlat agraint la col·laboració de tothom. S’han comunicat els primers resultats : s’han visitat 112 plantacions i s’han comptat 10 493 palmeres. Després hi ha hagut un menjar de festa, seguint les normes del protocol camerunès. Hi ha una taula llarga amb totes les viandes i com en un self-service i en l’ordre oportú: convidats, delegats de GIC, autoritats locals i planteurs (en primer lloc han dit el nom dels que han fet retorn de crèdit a la GIC), tothom es serveix i s’asseu per menjar.
Abans de l’assemblea general vam fer la visita a la maternal de Logbikoy, un dels projectes en els que participa Agermanament. Com que estem en vacances, l’escola està buida, però hem pogut veure les esplèndides instal·lacions en molt bon estat de manteniment, els tancaments que s’hi han fet i part del material que utilitzen. El Sr Bogmis ens ha recordat tot el funcionament amb les persones que hi treballen, que inclou dues mestres, cuinera, neteja i revisió sanitària periòdica.


Després d’un comiat emotiu hem refet el trajecte d’anada, tornant cap a Bot-Makak. Resultat: 3 hores per fer 50 km amb cames adormides i cul quadrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriviu el vostre comentari al REQUADRE
A "Comenta com a" cliqueu la FLETXA i TRIEU UN PERFIL:
- si teniu un mail de Google: COMPTE DE GOOGLE
(haureu d'entrar al vostre mail)
- si no en teniu: ANÒNIM
(us podeu identificar al missatge)
Per publicar-lo cliqueu COMENTARI DE L'ENTRADA